Pages

Apr 7, 2009

Update sikitt

Emm byk nak citer sebenarnya tapi tak cukup masa..Taktau masa tu hilang pi mana..Tapi mmg agak bz pun lately dgn family matters..Next time la ye..

Saya nak update sikit sajerk..

Hasilan daripada pengorbanan saya tak tido bgn awal di pagi weekend selama 19 bulan..

Dan juga masa dating yg terhad..Begitu juga masa bersama family yg dicatu..Selalu juga terpaksa tidak hadir ke kenduri kawen rakan²..Berperang dgn stress final exam dan stress nak kawen..

Secara jujurnya, kehidupan saya masih tidak terkesan dengan adanya 'ijazah' itu..Ataupun 'ada' tapi saya yang tidak perasan..hmm

Tapi gambar diatas begitu 'menusuk kalbu'..Huhu..Sang suami sedang ambil berkat memangku Nurul Damia..(note: saya masih tiada tanda²..sedang berusaha..doakan saya :p)

p/s: kepada rerakan yg congratulate me, jutaan terima kasih..

8 comments:

Anonymous said...

anak sape tu? ... along.

d i d a said...

congrates amal!
lepas mmbina kerjaya, teruskan smbil2 mmbina keluarga. hehe. gud lucks!

Name : missy keen said...

congratsssss amal

insyaAllah u will be hot mama one day :)

rubaizah said...

ko br je 5 bln kawin kan.. rilex2.. i'allah ada la rezeki nnt... honeymoon puas2 dulu

amalsya said...

along-> anak azrain..member azwan

d i d a said...

hg tau dak mat jan da kawen?

amalsya said...

dida->aku tau lepas masuk blog dia..awat tapi??

Ammara said...

Tahniah dgn kejayaan dlm pendidikan & karier hidup itu. Semoga sukses selalu ya!

 

Sample text

Sample Text