Pages

Apr 26, 2009

JM Bariani vs. Uzap

target saya nak la kurang sikit berat kg by the time kenduri adik saya nanti so baju yg dah beli lama dulu terletak elok tapi apakan daya saya gagal menahan na*s* makan..

minggu nih saja dah 2 kali beriani kambing okeh..nih baru balik dr JM bariani kat bangi nun..

Huhu bulan lepas tersinggah OSIM and terbeli Uzap Belt..Mmg la pakai menatang tu pagi and petang tapi mesti la tak dapat challenge lemak yg dah terkumpul sejak berkurun nih..

Diet setakat bercakap kat mulut je nampak nasik terus lemah..Huhu

2 comments:

Name : missy keen said...

lemak tu kena pi sedut mcm datuk ct..hehe

amalsya said...

keen keen ->so far dah 2 hari berjaya tak makan nasik..so kalu lalu depan i muka masam mencuka tu..sila buat derkk sajer ye..saya mungkin tgh lapa..huhu

 

Sample text

Sample Text