Pages

Mar 19, 2009

Tow..Tow..Tow Ur Car Gently Down the Highway..

Maybe sbb semlm byk sgt TEMPER kat org lain,so hari nih saya dapat balasannya..Huhu..Allah tu Maha Adil..DIA bayar cash sekarang tak payah tunggu balasan nanti..

Pagi td masa tu belum bgn tido lagi pun handphoneku bunyik..Dalam hati kata mesti en suami nih tak bawak kunci umah nak suruh saya bukak pintu la tu..Angkat phone pastu en suami tanya saya pakai insurance apa??What??Takkan pagi² nih ada org promote insurance kat dia kot..Mamai lagi time tu..Tapi rupa-rupanya en suami tanya keta tu pakai insurance apa??Sebabbbbb keta tak boleh start engine..Hah sudah!!Mmg semlm ada yg tak kena pun dgn keta tu..Simptomnya, time belok jer berbunyik krok krek krok krek kat stereng..Dah tu lampu² kat meter tu mcm gila,sekejap menyala sekejap tak..Igtkan kalau ada masa nak suruh en suami pegi repair tapi rupanya² dah kritikal sgt dah..

So lepas deal dgn call centre Allianz insurance yg saya pakai, datang la abg tow truck mengangkut keretaku ke Proton Service Puchong..Dah la warranty baru je sebulan expired,so mmg duit nak kena terbang lagik la nih tak ratus , ribu la gamaknya..

Abg mekanik ckp esok baru siap sbb nak kena tukar sparepart..Budget lebih kurang rm 320 la jugak..Haihhh..Redha jelah..

1 comments:

Name : missy keen said...

kereta ku pun buat hal juggeeeekk di highway senin yg lepas :( uwaaa

 

Sample text

Sample Text