Pages

Sep 16, 2009

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN

Yer tuan² dan puan²..lagik 3 hari kita semua nak berhari raya ni..Persiapan dah cukup tersedia ke??
Mood nak keje dah di paras kritikal ni wlaupun daku akan bekerja sehingga hari jumaat nanti..huwaaa tima tu ramai yg dah cuti..Parents and adik² pun dah plan balik kg this friday morning..tapi part yg paling horror sekali ialah saya akan berada seorang diri di rumah pada hari jumaat mlm ketika en suami keluar bekerja..dah riki² recce jiran tetangga pun semua pakat² dah balik kg friday itu..huhu takott..mintak² la semangat tinggi friday ni..kalau tak harus daku follow en suami pegi ke ofis beliau jugek..
tempahan biskut dah siap semua..kad raya pulak sekeping pon tak dapat thn ini..ohh..baju raya ada selai baru teringat nak pi amik kat tailor..tapikan hati saya nih mcm teringin jugak nak pi beli sepasang..hehe tgk lah mcm mana esok atau lusa ke bangi ke pulak kan??kasut raya??smlm dah pi punggah balik almari kasut terjumpa la beberapa pasang yg ok sesuai dibuat utk beraya..duit dah isi dlm sampul cap pasaraya 'giant'..abih tu dah company i nih bagi sampul raya lambat sgt..nak bagi tp mcm tak ikhlas ja..kesian kat org yg dah cuti haruslah melepas sampul raya company thn ni..mlm nih nak balik pack baju and iron yg mana berkenaan..nak kirim kat parent saya yg nak balik kg dulu tu..saya pun balik jugak tapi hari saturday and guna public transport..tak kuasa nak heret bag kesana ke mari..
lagik 2 hari nak berbuka tolak hari ni..esok kat bangi bersama rerakan..lusa?? tak decide lagik memandangkan hanya berdua saje and sure pasar ramadan pun dah semakin pupus..
ooo..thn ini beraya di kedah ye..raya pertama, raya kedua and baru balik mlk..singgah transit dulu di kl before terus ke melaka on raya ketiga..semangat nak raya belum datang tapi semangt nak cuti tu dah ada..takpe pelan²..tapi yg pasti nanti beraya tiada connection ke internet ye selama seminggu..
saya rasa inilah last post before raya kot..sbb kan  mood beraya belum sampai..so SELAMAT BERHARI RAYA kpd semua yg membaca blog ni and MAAF ZAHIR BATIN..Selamat pulang ke kampung!!Semoga perjalanan kita semua selamat..
**mcm tak tinggal je puasa thn nih..

6 comments:

Harnida said...

Selamat Hari Raya Amal..

Anonymous said...

Selamat hari raya juga. Semangat kerja ni pun dah tahap nyawa² ikan.
pst*muga pose penuh sbb berisi.amin

-mRs aixix-

shishe@keen said...

selamat hari raye to you amal and hubby.

sila datang umah raye nanti :)

DiZi said...

selamat hari raya amal...

hm...mungkin perutmu akan dipenuhi isi yg akan mengembangkan dirimu

a.z.i.l.a said...

samat ari raya amal..

didoakan agar puasa yg penuh itu membawa 'makna' hehe.. aminn..

Wilmi said...

Selamat hari Raya Aidilfitri kepada Amalsya sekeluarga. Semoga ceria sepanjang Syawal 2009.

Ikhlas:B.Normi M.Noor | Kota Bharu

 

Sample text

Sample Text