Pages

Aug 16, 2012

selamat hari raya aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua readers..Maaf zahir dan batin..saya tahun ni turn Melaka so balik Melaka esok malam pastu balik Kedah malam raya ketiga..yahooooo...hehe..baju raya dah siap hantaq ke kampung Melaka Pindah ni..kalau tertukar plan memang takdak baju raya la kami anak beranak..harap-harap semua berjalan lancar..kedai dobi tutup seminggu..esok last bukak..en suami pun cuti seminggu..mama malam ni dah nak balik kedah ngan adik..lagi sorang adik dah on the way balik Kelantan..rasa sekejap je masa berlalu..raya tahun lepas mengandungkan Ilham tahun ni nak bawak Ilham beraya kutip duit raya..hehe..okbai..selamat hari raya lagi sekali daripada kami sekeluarga..



1 comments:

Aini Nashrah said...

selamat hari raya buat amal dan famili♥

 

Sample text

Sample Text