Pages

Jun 12, 2012

bertabah

ilham tunggu sapa tu??


Dah sebulan pi kedai dobi balik..Kadang2 pi tgh hari sikit kadang2 pi awal pagi..kadang2 balik petang kadang2 balik malam..kesian kat ilham mesti pening tgk sat2 mak dia ada sat2 hilang..budak ilham ni dah la pandai nak mengikut dah..tgk org dah dok kat pintu cepat2 merangkak nak ikut..Ilham dah pandai merangkak laju sejak dia 6 bulan..badan ringan kot..la ni dok gigih memanjat..kesian tok..seb baik makngah dia ada bleh tolong tgk2..

Dulu masa full time jaga Ilham rasa boring jugak..siap carik gheja online..masa tu staff kedai dobi pun cukup and boleh diharap..tapi sekarang ni rasa tak sampai hati sgt masa nak gerak pi kedai nak tinggal budak kecik ni..bawak round taman ni dulu 2 beradik ilham and nuha before pi kedai..Susu pun dah kena top up FM..EBM tak cukup..stock tak buat dulu so padan muka sendiri..Dah la masa nak pump pun takdak..gheja sendiri pun bleh tak sempat nak pump..bila dah pump tak byk pulak..Maybe rezeki Ilham nak fully breastfeed sampai 6 bulan saja..huhu...

oklah..frust..bye..

1 comments:

Aunty Nusrat said...

ilham such a great boy. plz dont nakal2 eh...kesian kat mummy duk keja pun 4sure ingatkan ilham kat rmh.

*life is precious n beautiful when we have kids. with love n support, aunty.

 

Sample text

Sample Text