Pages

Feb 27, 2012

Visit Kuching Sarawak Feb 2012-Part 2

ok kita sambung..lepas shopping skit2 kat Main Bazaar pegi kg boyan semula..this time naik keta je..mama saya nak beli kek lapis lagi tambah..pegi kat kedai Dayang Salhah pulak..


suasana seperti berhari raya sb mcm2 kek ada terhidang untuk tester..

Kemudian balik ke rumah bagi budak2 tido jap kul 5.30 kuar balik nak pi mkn seafood kat Top Spot..


Amik dulu gambar wajib dgn tugu kucing..ahli rombongan..

Org ramai..mknan sedap..harga murah..

kena mkn cepat2..minum cepat2..sbb nak bagi kenit pulak 'mkn'

Flight tgh 17 Feb 2012

Before pi airport singgah breakfast dulu di Sate Ceko..Pastu pi sekali lagi pasar satok sbb bekalan terubuk masin belum cukup..

pilih yg besar2 baru lemak..

kakak nuha tunggu aeroplane tak sampai2 lagi..




Tu je cuti-cuti Kuching kami..k bye

2 comments:

Nusrat Wildan said...

kamek singgah di blog kitak kali ke2 sbb ada part 2...hehe. adios!

ps: dan kamek kena kawin dgn org sarawak jugaklah nmpk gayanya kalau nak merasa naik 'belon' pulak.

Mrs. Bogus aka Pn. Syirah said...

kalau nak kawen org sana pikir byk kali ye bibi..cost balik hari raya nanti tinggi tau sbb kena naik belon..tapi kalau dah jodoh terima jelah kan ..terbau nasik minyak lah bibi..hehe

 

Sample text

Sample Text