Pages

Nov 10, 2009

lama dah tak jerit kat org..

Ingatkan bila tukar template blog yg cute nih "mari" la sikit mood nak berblog tapi hampess..masih lagi malas..
 Tapi takpa at least ada changes and improvement sikit bila i dah godek² mana yg patut..Tapi you all jgn silap ye, kekiutan template ni bukanlah sbb my tummy sudah berisi (which i pray hard to God for it to be real) tapi sbb imej baju seluar panties cute kat ampaian tu..nak amik mood laundry katanya..hehe..carik template yg ada cute washing machine tak jumpe plak so apa yg ada jelah..

But,speaking of being pregnant and baby,i am under early stage of a treatment right now..So kawan² tolong la doakan ye..Semoga dipermudahkan usaha kami..Aminn..I'll blog about it later ye bila dah i dah confident nak cerita..Ehh, y'all perasan tak i guna ganti nama "i" "u" nih..hehe..
 


en suami sempat capture nih masa i tgh pucat-lesi-takut-nak-pengsan time nak buat contrast test thru my 'v' kat spital recently..just gambar muka ye sbb i tgh wearing spital gown at that time..pakai tudung tapi gown singkat sampai lutut..huhu


makan kat beriyani..Ohh, lupa bagitau y'all saya tak kurus sekarang..asyik makan makan makan..



Sekali sekala pi mydin ngan MIL, kena la rajin tolong pilih cili tomato timun ye dak..

btw, title kat atas tu takdak kena mengena ngan content entry nih..title tu actually cerita semlm..malas la nak cerita..

1 comments:

Bibi said...

Amal cuba dapatkan hari yang hujan, baca surah Al-Kautsar (3 ayat pendek) dan berdoa dengan penuh harap. Mudahan Allah makbulkan doa tu.

 

Sample text

Sample Text