Pages

May 17, 2009

Pecah Penjara Finale..

Yes..tv series Prison Break semalam adalahlah last episode nyer..Empat tahun yer saya dan en suami follow series tersebut sampaikan dah jadik macam sedara dah semua watak² dlm tu..Huhu..Ikut ingatan saya rasanya masa study MMU dulu citer tu lom start..Ke dah start season 1..tak sure..then dah abis study, en suami gigih tolong download and burnkan kat dalam cd so everytime dating en suami akan bagi kat saya..masa tu saya kat rumah kl la tgh mengganggur..ada jugak time bila dah tak tahan gian nak tgk sbb lama tak dating tak jumpa, saya mintak en suami pos kan jer guna pos laju supaya saya tak le terlepas byk episode..Then bila dah start keje, keadaan yg sama juga..balik keje terus layan nih..tambah² pulak kalau dapat 5-6 episode terus mau layan sampai pukul 3-4 pagi non stop..huhu pastu bgn pagi mula la liat nak pi keje..So bila dah kawen lagik la senang sbb sebilik ngan dgn toke kan..sebut je nak tgk citer apa, tup-tup siap depan mata..hehe..so sempat la kitorang layan bersama 1 season kot which was the final season..semlm layan dgn en suami tapi mata dah tak larat sgt..so pagi nih bgn tido sambung ler..

En suami saya sgt sedih sbb Prison Break dah abis..Dia sgt sedih sampaikan 'berkabung' la untuk scofield tu..sekarang tgh berkabung dalam tido..huhu..dia juga siap beli tshirt online lagik..sgt la fanatiknya beliau..

seb baik lom ada baby kalu tak maunyer saya paksa dia order jump suit ini..sgt cute..
Yes..its true dear.. ;-)

1 comments:

Name : missy keen said...

gosip girl juga sudah habis... :(

 

Sample text

Sample Text