Pages

Feb 23, 2009

JW

Balik Melaka lagi sbb nak hantar si kancil 'MAY4433' balik ke pangkuan tuan empunya..Terima kasih kepada en 'MAY4433' atas jasanya kepada kami dari zaman berdating membawa ke zaman kawen..Merap en suami ajak pi Jonker Walk malam tu..Dah lama tak pi sejak² abis study kat Mlk dulu..Last sekali pi Jonker Walk thn 2005 ngan member MMU..JW tu lebih kurang mcm Uptown la jgk..Boleh tgk or terbeli byk brg² menarik dan vintage..Berikut adalah hasil tapauan saya drpd en suami memandangkan beliau dah 'gaji' last week..Agak lumayan..Hahaha

Keychain BLING BLING..En Bogus suka biarkan yg bling² tu terjuntai drpd poket seluar beliau supaya nampak 'gediks'..

Pair of clogs from Gee's Original..Yeay! for me sbb mmg dah lama mengidam terompah yg cute² itu..

April 2005 - budak 'engine' kat Umbai pekena ikan bakaq..

Apr2005- next ke Jonker Walk..Jln² cari pasal..frm left-nana,che yan,ida,feera and..Bersama mangkuk ajaib

Kan dah ckp..mmg dari dulu lg dah aim clog² itu..

2 comments:

d i d a said...

aiseh ghosek album2 lama nmpak..hehe..

amalsya said...

sbb time tu kuruih..la nih dah gumuks..huhu

 

Sample text

Sample Text