Pages

Jan 15, 2009

Jgn dikenang kisah yg lepas..

Saja nak update sbb sementara masih ada mood..Layannn..

First family pic saya bersama inlaws..First raya jauh dgn mama and abah..Menangiskah saya di pagi itu??Hehe..En Bogus ada jawapannya..Tapi raya Aidiladha ja pun..Dramatik saja lebih..


28 Dec kami ke Spore..pi 2 weddings kat sana..kenduri kenalan or sedara kot sebelah en suami..Balik hari so tak sempat ke Orchard menyopping..En Suami promise nanti nak pegi shopping eh??

Smart and sgt nice decoration wedding yg first nih..

Cuba teka saya dengan siapa??Hehe

Pose kegemaran suami saya pada masa ini..

2 comments:

DiZi said...

biar saya teka....
amal dgn jiran sebelah rumah....
err...salah ekk....
haha....amal dgn mak mertua kesayangan....

psst..ko jd menantu kesayangan ekk???...bg tips skit sbb my MIL kalau amik gambar dgn kita muka takde perasaan...huhu...sadis...

amalsya said...

Anne~~Jawapan anda tepat..Menantu kesayangankah saya??The truth is aku balik Melaka belum penah pegang senduk kuali lagi..Asik mak mentua je masakkan..Huhu..Tunggu lagik 4 bulan kalu masih jadi kesayangan aku bagi tips kat ko ekk..hehe

 

Sample text

Sample Text