Pages

Jun 10, 2011

Sudah Tiba

Yeyyy!! At last after 3 weeks menunggu dgn penuh kesabaran, akhirnya yg ditunggu sudah tiba.. Memula nak thanks en suami dulu sbb sudi susah payah carikan dan belikan saya ini: -




 

Beli online shipping from US..Dah try tadi boleh dgr heart beat baby kat dalam..Excited!!



Actually bukan sesuka hati nak beli pon..Tapi sbb tahap kerisauan saya yg berganda-ganda..Since week 4 sampai week 11 ada la 5 kali saya pi buat ultrasound kat klinik sbb takut apa jadi kat dalam saya taktau..Then lepas google2 kat internet baru tau kata ada benda nih with reasonable price and home used..Tgk kat klinik kesihatan putrajaya pun ada gak kat bilik nurse dorang pakai..Adik saya kata nurse guna kat kita masa week 18 ke 20 ntah..





p/s - en suami kata bila Fetal Doppler Heart Rate ni kitorang dah tak guna nanti, nak kasik rental kat sesapa yg berminat..

8 comments:

a.z.i.l.a said...

tiba2 aku pon jd excited gak.. Hehe.. mesti best sbb bleh dgr heartbeat baby bila2 masa je.. mesti asyik tersenyum je.. hihi

apijah said...

tahniah amal...jaga baik2..insya Allah..
hari tu mcm nampak Amal....nak tegur tapi tak sempat!!!

tudung-colorful said...

YEAY!!!nak pinjam..kot2 la ada heartbeat lagi dalam perut ni..kehkehkeh...nnt nak dengaqqqqqqqqqqq!!!nuha kata~adik mesti xsabaq nak jumpak kakak nuha kan..heheheh~

ashikin said...

congrats amal...;)

rubaizah said...

congrate amal... i'allah kali ni Allah akan izinkan hg tatap wajah anak hg buat pertama kali... doa byk2 and jaga kesihatan ...

Anonymous said...

Alhamdulillah...Amal. semuga semua dipermudahkan.

K.yani

atulhani said...

tahniah amal.. sorry lambat wish.. semoga kali ni, dipermudahkan jalan untuk awak ;)

Anonymous said...

nak rent jugak..

 

Sample text

Sample Text