Pages

Jan 18, 2010

Our new born baby!!

Washmatic Laundry is officially OPEN today..

Operation hours : 9am to 9pm

Where : 23-G,Jln PUJ 3/9,Tmn Puncak Jalil, 43300 Seri Kembangan, S'gor

Website : www.washmatic.com.my






Washmatic Laundry opening promotion!!




Wahai kawan2, sila kumpul baju2,comforter byk2 and bring it to us ya!!
Because we are "Your Laundry Solution"


See you there..

14 comments:

Harnida said...

Congratulations!
jauh sgt la...

Mawar said...

amal, congrate. Kat mana ni? boleh aku hantar baju. Aku slalu pi sparkleen kat equine tu

Mrs. Bogus aka Pn. Syirah said...

tqtq..mawad hg lepas ni sila hantaq kat washmatic ye..kat area puncak jalil on the way nak pi kinrara ikut jln belakang.nanti aku buat entry map ke sana..thank you for supporting..

DiZi said...

amal..kita nak hantar...byk ni comforter kita tak cuci lg...pastu byk baju yg tak di dry clean juga lg...semua baju tahun lepas tu...ehehhe...nnt kita hntr k...kalau sempat jumaat ni ok?

Bogus said...

kalau nak jumpa amal dia available lepas opis hour...time lain laki dia yg jaga kedai hehehe

DiZi said...

bg address...senang skit

Bogus said...

23-G, Jalan PUJ 3/9,
Taman Puncak Jalil,
Seri Kembangan

Mrs. Bogus aka Pn. Syirah said...

dak anne..aku tunggu kehadiranmu bersama baju-bajumu itu..angkut semua baju/kain/comforter yg ada..jgn susah2 basuh baju sendiri..nanti jari2 tak halus lagi..hehe

rubaizah said...

wei carpet ada amik cuci gak tak? ni carpet yg keras tuh...

Shikhin Ishak said...

amal,bagus2..kota damansara pi bukit jalil semata2 nak hantar laundry kira gila ka dak?haha..anyway congrats!

Mrs. Bogus aka Pn. Syirah said...

bezah~~buat masa ni servis kapet belum buat lagi..nanti dah nak buat aku roger hg na..hg hantaq la baju2 mak datin hg tu utk dry clean..beress

shikin~~thanks..dekat ja tu kota dmnsara - bkt jalil..hg on the way nak pi putrajaya ka, cyberjaya nak jumpak client bleh mai singgah..

A.F.A. said...

wahh..ada laundry sendiri.. dkat je ngan umah kite..bley la pegi nnt..heheh

d i d a said...

congrates amal!

Mrs. Bogus aka Pn. Syirah said...

A.F.A ~~sila datang bwk baju byk2 yea..

dida~~thank u..sila mai jugak nanti balik sekolah singgah..

 

Sample text

Sample Text