Pages

Sep 10, 2016

Hampir 3 tahun

Tu dia nak dekat 3 tahun dah tinggalkan blog ni..Bukan takat berhabuk bersawang tapi dah jadi hutan kalau diibaratkan rumah tingggal..

Anak pun dah tiga org..Ya 3 org..Kalut taktau nak cerita..Tapi takpa sementara tunggu depa besar..Dok igt nak tambah lagi sorang last kalau ada rezeki Allah bagi..Memang boleh lagi sorang saja pun sebab semuanya bersalin ceasarean..Oh lupa, anak i semuanya boy..yg last tu baru 4 bulan..nanti nak kena cerita dia punya delivery day buat kenang-kenangan..Yalah abg2 dia semua ada cerita kat sini..tu pun kalau igt la lagi kan..Oklah actually tak plan pun nak tulis blog mlm ni..Tadi saja godek2 akaun blogger kot2 boleh masuk lagi rupanya password masih sama..Nasib pakai satu jenis pswd saja senang nak igt..

Assalamualaikum..Selamat Hari Raya Aidiladha lagi 2 hari..esok hari wukuf jgn lupa berdoa ya!

2 comments:

Bogus said...

yeaaayyy....

Madam Affiliate 24/7 said...

Cepatnya Amal dah 3 boys. Alhamdulillah.

 

Sample text

Sample Text